Recent content by ormston

  1. O

    trial version

    i uninstalled 6.1.2.1 and installed 6.1.1.0, and that works fine. so i will stick with that version and get a refund for the update subscription.
  2. O

    trial version

    anyone else having the issue where current version 6.1.2.1 prompts for licence key otherwise it goes into trial version, licence key does work and makes it full version but when I quit and relaunch, it prompts again for licence key. I dont know what controls this. Have had RB for quite a while...
  3. O

    Temperature

    i am in communication with the poster, to provide such files
  4. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    would it be possible to also preserve the state of the local audio output as in the screenshot below it does not preserve this at the moment, so if RB crashes it comes back up playing the audio. I have to switch my speakers off just in case this happens during the night. I was woken early hours...
  5. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    so i am back to square one, it appears it is something to do with my windows 7 configuration in some way. I am DEF not "upgrading" to windows 10 or 11. Windows 7 stays, I just have to find the bit in the OS that is causing this, or live without TTS. Maybe its a "service" that is disabled in...
  6. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    Ok, this is new to me, how do i fix a certificate problem?
  7. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    the new version now gives a slightly different error, a TTS error : Unspecified error () before it is set to play, and then the error code 2 after, as per the screenshot below
  8. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    i removed the AVG anti virus completely. Is there are particular name for the TTS temp files, I ask as I have noticed lots of temp files called Bitrock installer and BRxxxx.tmp, are they associated with RadioBoss? Windows etc is on the C drive (a 256gb SSD) whereas all my source files (music...
  9. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    the next thing i did was to turn off system protection within windows 7 this seems to have made the TTS work again. I am thinking that the system protection settings are somehow preventing RB from creating the required temp file. I also deleted all the existing temp files, many of which seem...
  10. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    The TTS has stopped working again, schedules OK but when it plays it just skips with error code 2 and plays the next track in the playlist. I thought we cracked it with the removal of the AVG anti virus but seemingly not.
  11. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    but it would still be good to know the technicality of why
  12. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    i did 2 things, which i shouldn't do (as an IT tech support), never do 2 things, because you dont know which one fixed it, BUT did a system restore, and also killed off a startup item, AVG anti virus TTS is working now.
  13. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    uninstalled all RB versions that were installed (both 32 and 64bit), rebooted, reinstalled RB latest beta 32bit, still giving error code 2 on the TTS. Its not that important to the running of my station i suppose, i can live without it, but i liked to have the TTS for a weather announcement...
  14. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    thanks, i am going to do a system restore next
  15. O

    RadioBOSS 6.1 [beta]

    just in case its a issue with the 64bit, i reinstalled the x86 version, same issue, the TTS event does schedule but when it tries to play it gives error 2. I am running windows 7, i have checked firewalls etc, there should be nothing stopping it. I have disabled my weather announcement for now...
Top