• English
  • Deutsch
  • Español
  • Русский
Professional Radio Automation at a price you can afford.Professional Radio Automation at a price you can afford.
RadioBOSS box
RadioBOSS makes automating your broadcast to the world, your business or shop professional, simple, affordable, reliable.

Author Topic: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]  (Read 97878 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #45 on: April 11, 2013, 01:32:19 PM »
Try logging on and restarting the server, it should help.
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #46 on: April 11, 2013, 10:37:05 PM »
I tried but the problem persists.

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #47 on: April 12, 2013, 04:14:27 AM »
I tried but the problem persists.
According to logs, another source is connected to a stream. Connected source is your RadioBOSS Hosted instance - you should try turning it off and server will become available.
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #48 on: April 12, 2013, 05:12:01 AM »
Ha .. Thank you!, Did not remember, probably that.

Accidentally deleted the folder of important emails in my box.
Please send me the data can access from RadioBOSS Hoster, Radio Caster and key to RadioBOSS again?

Thanks!
« Last Edit: April 12, 2013, 05:14:08 AM by nelson c »

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #49 on: April 12, 2013, 09:50:39 PM »
I was able to recover data access hosted radioboss :).
Disable transmission from there, now RadioCaster sends audio to the server.
But does not the link to listen to the radio.

http://s1.radioboss.fm:9036/stream/1/

Restart the server either fix the problem
« Last Edit: April 12, 2013, 10:12:17 PM by nelson c »

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #50 on: April 13, 2013, 01:57:07 AM »
Now it looks like source is connected but doesn't send any audio data. Are you sure you selected the correct audio source for RadioCaster - do you see level bars moving?
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #51 on: April 13, 2013, 10:20:38 AM »
Yes, even I have shoutcast server installed on the same pc and works perfectly.

if you want I send email, the data from the server to check that there.

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #52 on: April 13, 2013, 02:45:34 PM »
You can try registering another account at radioboss.fm and check if it's working. Also open Statistics in RadioCaster and see if numbers of data encoded and data sent are equal.
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #53 on: April 13, 2013, 03:29:00 PM »
Thanks for the help, create another account, but it is the same

http://s1.radioboss.fm:9338/stream/1/

RadioCaster status shows that data is being sent to the server (coded and sent the amount equals)
« Last Edit: April 13, 2013, 03:38:37 PM by nelson c »

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #54 on: April 15, 2013, 03:50:07 AM »
It's hard to tell what's wrong... The log seems fine and lll other accounts work fine too. The service will be updated soon allowing Shoutcast Admin access, I think it should solve the problem.

You may also try broadcasting using RadioBOSS.
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

nelson c

  • Experienced user
  • Posts: 1440
    • Radio Music
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #55 on: April 15, 2013, 09:57:57 AM »
Thanks for the help, I just got to fix the problem:
Apparently if the encoder is selected, "Public" causes these problems.
Disabling this works as perfect :)

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #56 on: April 15, 2013, 10:19:27 AM »
Yes, this is a known issue (http://www.djsoft.net/smf/index.php/topic,3130.msg10273.html#msg10273), sorry I didn't tell you about the "public" flag problem earlier.
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

hymnsinger

  • Posts: 34
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #57 on: April 29, 2013, 04:57:06 PM »
Just signed up. Once i entered the info correctly it started broadcasting.  :)

Good Job Dmitry, RadioBOSS!

djsoft

  • Administrator
  • Posts: 10439
    • http://www.djsoft.net
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #58 on: April 29, 2013, 05:21:08 PM »
Just signed up. Once i entered the info correctly it started broadcasting.  :)

Good Job Dmitry, RadioBOSS!
Thanks :)
Dmitry  •  DJSoft.Net Team  •  Email: support@djsoft.net

hymnsinger

  • Posts: 34
Re: RADIOBOSS.FM stream hosting [beta]
« Reply #59 on: April 30, 2013, 11:51:48 AM »
Now how do I get it to validate on my license page with streamlicensing? I entered the info as requested but it is not validating so they cannot read the data.