RadioBOSS 6.1 [beta]

djsoft

Well-known member
Staff member
I would add the possibility of showing the program screen from the director to the studio, Cool and useful option to show what the Sound Engineer is doing on the screen I have a few more nice ideas but it's in due time :)
Thank you for the suggestion, but this feature doesn't really fit into our software profile and is not really about radio automation.
 

DJboutit

Member
Radioboss crashed yesterday and restarted I have no idea why here are the reports
 

Attachments

  • Crash Reports.zip
    26.8 KB · Views: 28

DJboutit

Member
Radioboss just crashed again a few min it could be I am using a newer computer with Windows 10 which could be the problem
 

djsoft

Well-known member
Staff member
The report doesn't contain any crash information. Please click Help->Contact Support->Send bug reports. New computer with Windows 10 is not a problem - why would it be?
 

DJboutit

Member
The report doesn't contain any crash information. Please click Help->Contact Support->Send bug reports. New computer with Windows 10 is not a problem - why would it be?
Windows 10 could conflicting with Radioboss Windows 7 it did not crash 2 times in 24hrs

I sent bug reports
 

tomimatko

Member
When rebroadcast over the network with DTMF start and stop - the last DTMF is not heard. When rebroadcast over the line.in with DTMF start and stop - the last DTMF is heard. No matter how many seconds put "Delay event startup". It cuts the beginning and prolongs the end (about 1.5 sec). Before 6.0.5.5 there was no delays in line.in.
This bug also occurs in last beta.
 

easace

New member
Tools > Render playlist to a file...

the help option redirected to a page that did not open
 

Attachments

  • hlp.png
    hlp.png
    11.9 KB · Views: 33

djsoft

Well-known member
Staff member
Windows 10 could conflicting with Radioboss Windows 7 it did not crash 2 times in 24hrs
I'm sorry, but this is not correct. RadioBOSS does not conflict with Windows 10.

When rebroadcast over the line.in with DTMF start and stop - the last DTMF is heard. No matter how many seconds put "Delay event startup". It cuts the beginning and prolongs the end (about 1.5 sec). Before 6.0.5.5 there was no delays in line.in.
What device and driver mode do you use for line input?

the help option redirected to a page that did not open
An updated user manual will be published in 6.1.0.4 update - within a couple of minutes :)
 

nelson c

Active member
Fixed: sweepers incorrectly processed when alternate tracks are used
Dmitry, sweepers take into account the quiet time removed the commercials?

I'm doing tests and the fill works perfect on empty blocks. But when there are commercials that have seconds of silence (which RB then removes), the total block is a few seconds shorter.
 

nelson c

Active member
There is an old bug in the preview of the following editor that is still present in the latest version.

If it starts at this point everything is ok

1638732905533.png




Now if the preview starts at this point, the preview for the second track is offset, and starts a few seconds after the waveform. (And it doesn't match the previous preview, despite not having modified the crossfader)

1638732987419.png
 

nelson c

Active member
Dmitry, sweepers take into account the quiet time removed the commercials?

I'm doing tests and the fill works perfect on empty blocks. But when there are commercials that have seconds of silence (which RB then removes), the total block is a few seconds shorter.
In addition, it is still limited to 3 sweapers maximum, something that does not make sense.
If the padding block is long, for example 5 minutes, more tracks generate more possible padding combinations. (Music, identifications, etc)
 

tomimatko

Member
What device and driver mode do you use for line input?

I tested on two different computers. Two different sound cards - Maya 44 and Audient ID 14.
Both have the same problem. Signal delay about 1.5 sec.
I repeat - Before 6.0.5.5 there was no delays in line.in.
 

djsoft

Well-known member
Staff member
Now if the preview starts at this point, the preview for the second track is offset, and starts a few seconds after the waveform. (And it doesn't match the previous preview, despite not having modified the crossfader)
Thank you for the details about this bug.

Dmitry, sweepers take into account the quiet time removed the commercials?

I'm doing tests and the fill works perfect on empty blocks. But when there are commercials that have seconds of silence (which RB then removes), the total block is a few seconds shorter.
If you have Start/End points set, it should consider those, if not and the silence is auto-removed, then not.

In addition, it is still limited to 3 sweapers maximum, something that does not make sense.
It's about complexity, checking 4+ sweepers will take more time and multiplied by the number of blocks can result in very long time that it takes to build all the blocks.
 
DSP plugins are not shown in the list to be installed.

plugins_not_show.png


plugins_not_show2.png


I am using RadioBOSS 6.1.0.4 release candidate x64 bits, same problem I had with beta version x64 bits.

Version 6.1.0.3 beta x64 worked fine and I was able to view and install the DSP plugins.

System: Windows 11 Pro 21H2 build 22000.348 x64 bits
 
I couldn't edit the previous post +15 min lol

CONCLUSION:

6.1.0.4 release candidate x64 bits &
beta version x64 bits DSP plugins are not shown in the list to be installed.

Version 6.1.0.4 release candidate x32 bits worked fine
and I was able to view and install the DSP plugins.
Version 6.1.0.3 beta x64 worked fine and I was able to view and install the DSP plugins.
Version 6.1.0.2 beta x64 worked fine and I was able to view and install the DSP plugins.

System: Windows 11 Pro 21H2 build 22000.348 x64 bits
 
Top